Om AGERA

AGERA är ett företag som arbetar för att öka överlevnaden vid oväntat hjärtstopp genom utbildning i Hjärt-Lungräddning och Första Hjälpen.
Vi arbetar för att vara kundens första val och en långsiktig partner för livräddande utbildning. Vi är ett litet flexibelt företag som kan erbjuda kundanpassade lösningar för att möta ert utbildningsbehov.


Företaget drivs av Daniel Petrini, godkänd instruktör i Vuxen-HLR, Första Hjälpen och Barn-HLR enligt svenska HLR-rådets guidelines. Vi är baserade i Östersund, men arbetar i hela Jämtland och i Stockholmsområdet. Vi har även samarbetspartners på flera orter ute i landet.


Hos oss får du alltid produkter och utbildningar med hög kvalitet. Vi använder verklighetstrogna utbildningsdockor under kursen och har högt fokus på praktiska övningsmoment. Våra utbildningar följer svenska HLR rådets riktlinjer för kursinnehåll, antal deltagare , kurstid samt praktiska övningar. Läs mer på
Svenska HLR-rådets websida.


För oss är det viktigt att du som kund är 100% nöjd. Skulle du uppleva att kursen inte motsvarar dina förväntningar lämnar vi pengarna tillbaka efter avslutat uppdrag.

Vi arbetar med företag, föreningar och privatpersoner.

Gått utbildning tidigare? Svenska HLR-rådet rekommenderar en utbildning i HLR varje år.

Vi arbetar enligt svensk standard för Hjärtsäker zon:
SS280000, Användning av hjärtstartare i offentliga och andra miljöer utanför sjukvårdenOrd från några av våra kunder:

”Jag har gått flera HLR-utbildningar tidigare, men denna var i särklass bäst. Daniel är den definitivt bästa kursledaren! Tack för en grym kväll!”
Helena Million, Värmdö Nattvandrare


We all really appreciated the course. It was informative and educational but also fun!”
Karl Stein, Texas Longhorn,
(utbildning på engelska)


"Hej Daniel! Stort tack för en mycket bra kurs. Alla säger att det var den bästa HLR-kursen de gått! Jättebra att alla fick öva på egen docka."
Utbildning för Värmdö kommun


"Tack för en mycket proffsig och väl utförd utbildning. Den var givande, intressant, lärorik och rolig. Stort tack!"
Rauand Hage, Fridykningsföreningen
Stockholm Apnea

AGERA's grundare och instruktör Daniel Petrini håller uppskattade kurser i HLR och Första Hjälpen.

 

Vid ett hjärtstopp räknas varje sekund. Med ett snabbt agerande och en hjärtstartare inom 3 minuter kan livet räddas på 7 av 10 drabbade.

 

Vet du hur du ska agera om ditt barn sätter i halsen eller drabbas av ett drunkningstillbud?

Vi erbjuder råd och hjälp med hur ni skapar en hjärtsäker miljö på t ex arbetsplatsen, båtklubben, i bostadsrättsföreningen eller sporthallen.

Våra kurser i barn-HLR är populära för förskolepersonal, nyblivna och blivande föräldrar, barnvakter eller mor- och farföräldrar.

Vi kommer gärna ut till er på företaget och håller kurs i era lokaler nära verksamheten. Kursen kan anpassas till de risker som finns i arbetsmiljön.