LIFEPAK CR2

LIFEPAK CR2 är det absolut senaste inom modern hjärtstartarteknologi från världsledande Physio Control och är en kompromisslös konstruktion som passar företaget, bostadsrättsföreningen, skolan/förskolan, båtklubben eller föreningslokalen där många människor vistas.  

LIFEPAK CR2 är mycket enkel att använda och guidar dig igenom livräddningen med en lugn och tydlig röst. Modellen kan användas på både vuxna och barn med samma elektroder och levereras med WiFi eller 3G för att kunna kontrollera hjärtstartarens status och GPS-position via en app i din mobiltelefon. Du kan känna dig trygg med att hjärtstartaren fungerar som den ska, då den gör dagliga självtester och rapporterar eventuella fel.
Ladda ner produktblad för LIFEPAK CR2 här >>

När du köper en hjärtstartare av oss ingår alltid en kostnadsfri personlig rådgivning.

Du kan själv välja om du vill köpa hjärtstartaren eller om det passar dig bättre att teckna ett hyresavtal.

Vi har även ett sortiment av skyddande och/eller larmade skåp till hjärtstartare för inom-och utomhusbruk.


Pris


Priset är beroende på anpassningen på hjärtstartaren (WiFi/3G). Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion och kostnadsfri offert.
Hjärtstartaren levereras klar för användning med 4 års standbytid på batterierna och 8 års garanti. 

Väljer du att teckna ett hyresavtal betalar du en fast avgift per månad under 36 månader. Då ingår även vårt serviceavtal med byte av batterier och elektroder vid behov. Vi ser till att du alltid har en fungerande hjärtstartare. Efter avtalets slut kan du välja att förlänga det eller byta upp dig mot en nyare modell.  

Vi rekommenderar även en kompletterande utbildning i hjärt-lungräddning.