Zoll AED Plus

Zoll AED Plus är en robust och användarvänlig hjärtstartare som vid ett skarpt läge ger dig tydliga steg-för-steg-instruktioner på svenska för hur du ska agera vid ett hjärtstopp. Hjärtstartaren är utrustad med en metronom för att hjälpa dig hålla takten vid HLR. Zoll är den enda defibrillator på marknaden som ger direkt feedback på utförda bröstkompressioner. Elektrodplattornas utformning är konstruerad enligt ett unikt system som gör de lätta att applicera på bröstkorgen. Med en separat uppsättning elektroder kan Zoll AED Plus användas även på barn.

Den kraftiga konstruktionen med klass IP55 gör den särskilt lämplig för gemensamma utrymmen såsom hotell, skolor, kontor, båtar, bilar, fabriker eller verkstäder. Det slagtåliga ytterhöljet av hårdplast gör att den klarar fall från en höjd av 1,5 meter utan att skadas. Den tål även att utsättas för fukt och väta.

Zoll AED Plus levereras komplett med bärväska eller väggfäste och har 7 års garanti. Batterier och elektroder har en hållbarhetstid på 5 år och kan därefter bytas ut. Innehåller även ett set med munskydd, sax, rakhyvel och handskar.

Ladda ner  produktblad för Zoll AED plus här.

När du köper en hjärtstartare av oss ingår alltid en kostnadsfri personlig rådgivning.

Du kan själv välja om du vill köpa hjärtstartaren eller om det passar dig bättre att teckna ett hyresavtal.

Vi har även ett sortiment av skyddande skåp till hjärtstartaren för inom-och utomhusbruk.

Instruktionsfilm för Zoll AED Plus:

 

Se filmen om Christer som överlevde ett hjärtstopp:

Pris

Väljer du att teckna ett hyresavtal betalar du 379 kronor per månad under 36 månader (exkl. moms). Då ingår även vårt serviceavtal med byte av batterier och elektroder vid behov. Vi ser till att du alltid har en fungerande hjärtstartare. Efter avtalets slut kan du välja att förlänga det eller byta upp dig mot en nyare modell.

Vill du hellre köpa hjärtstartare - kontakta oss för en offert.


Vi rekommenderar även en kompletterande utbildning i hjärt-lungräddning.